6ο Master Bike MTB Open Race στη Χαλκίδα & Ν.Π.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Πρώτη Κυριακή του Απριλίου (03/04/2016) οι φίλοι του MTB τραβάνε προς Χαλκίδα στο παλιό Ιταλικό λατομείο ασβεστόλιθου, στην περιοχή Χαλάσματα Αφρατίου. Μετά τον αγώνα καφεδάκι στα τρελά νερά του Ευρίπου στην όμορφη παραλία της Χαλκίδας!

To 6ο Master Bike MTB Open Race είναι γεγονός!

Πρόκειται για λαϊκό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνεται από τον Νέο Ποδηλατικό Όμιλο Χαλκίδας με την συνεργασία του Masterbike και την υποστήριξη της ΔΟΑΠΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του Περιβαλλοντολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αφρατίου την Κυριακή 03.04.2016.

Ο Αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές την μεγάλη 38 χιλιομέτρων και 1.300 θετικών υψομετρικών μέτρων η οποία έχει πολύ μεγάλο οδηγικό και φυσικό ενδιαφέρον και περιλαμβάνει όλους τους τύπους εδάφους μαλακό χώμα , πατημένους χωματόδρομους , rock garden !! κ.α. είναι παρόμοια με του προηγούμενου αγώνα αλλά έχουν προστεθεί δύο κατηφορικά μονοπάτια και μία ανηφορική πυρόζωνη.
Η μικρή είναι 21 χιλιόμετρα και έχει αρκετά κοινά σημεία με την μεγάλη, είναι ίδια με του προηγούμενου αγώνα αλλά έχει προστεθεί ένα πολύ ωραίο ελαφρώς κατηφορικό μονοπάτι για να διασκεδάσουν και οι φίλοι μας που δεν είναι προπονημένοι για να κάνουν την μεγάλη διαδρομή η ξεκινούν τώρα την ορεινή ποδηλασία.

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο βουνό και θα αποζημιώσουν τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχουν επικίνδυνα σημεία , αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσουν και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.

Θα υπάρχει υδροδοσία στο 22 χλμ της μεγάλης διαδρομής και στο 15 χλμ της μικρής.

Η εκκίνηση είναι στην γνωστή περιοχή των παλιών Ιταλικών Ορυχείων στο Λευκό Αφρατίου, η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 08:30 έως 10:30 το πρωί της Κυριακής για την παραλαβή των αριθμών και την πληρωμή της συμμετοχής των 15 ευρώ.
Φέτος με την συμμετοχή οι αθλητές εκτός από νερά, μπανάνες, gel, μπάρες, θα παίρνουν και ένα κουπόνι για να λάβουν τρία (3) σουβλάκια μετά τον τερματισμό από την ψησταριά που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης και στην οποία θα μπορούν να κάτσουν οι συνοδοί και οι οικογένειες των αθλητών κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του αγώνα ώστε να γίνει μια οικογενειακή γιορτή του ποδηλάτου.!!!!! Πρόθεση μας είναι εσείς και οι οικογένειες σας να απολαύσετε εκτός από την διοργάνωση ενός από τους πιο ωραίους αγώνες ορεινής ποδηλασίας και μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα στη φύση!

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:
Στην διαδρομή των 38 χλμ.
Α1 Έως 29 ετών
Α2 30-39 ετών
Α3 40-49 ετών
Α4 50+ ετών
Γ γυναικών
Fun (22 χλμ)
Ε ηλεκτρικών ποδηλάτων στην διαδρομή των 22 χλμ

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 01.04.2016, ώστε να προλάβουμε να ετοιμαστούμε. Το πρωί του αγώνα δε θα γίνονται εγγραφές για να μην έχουμε καθυστέρηση στην εκκίνηση του αγώνα.

Η μεγάλη διαδρομή 38 χλμ: http://ridewithgps.com/routes/10981036
Η μικρή διαδρομή 21 χλμ: http://ridewithgps.com/trips/3762579

Τηλ. επικοινωνίας Master bike store 222130 4444 Γιάννης Κιοσσές 6944445833 και Δημήτρης Δαφνής 6944181860.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.masterbike.gr/index.php/mtb-open-race

 

Video
Τα σχόλιά σας
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ