5ο MasterBike MTB Open Race 2015 στη Χαλκίδα

Για άλλη μια φορά (πέμπτη) το MasterBike Mtb open race πραγματοποιείται στη Χαλκίδα. Μία πολύ καλή διοργάνωση που την αναμένουμε πως και πως!

Η εκκίνηση του αγώνα είναι στην γνωστή από τους προηγούμενους αγώνες περιοχή, Χαλάσματα Αφρατίου στο παλιό Ιταλικό λατομείο ασβεστόλιθου, την Κυριακή 15/11/2015 στις 11:00. Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοικτή από τις 08:30 εώς και τις 10:30 για την παραλαβή των αριθμών και την πληρωμή των 10 ευρώ που είναι το κόστος συμμετοχής.

Ο Αγώνας θα έχει δύο διαδρομές την μεγάλη 34 χλμ με το 70% να είναι μονοπάτια!!!!!! Κατηφορικά και ανηφορικά με πολύ μεγάλο οδηγικό και φυσικό ενδιαφέρον. Το έδαφος δεν λασπώνει ακόμη και με βροχή και κρατάει ιδανικά για όσους πάνε πιο γρήγορα στα κατηφορικά.

Η μικρή διαδρομή είναι 19 χλμ και μοιράζεται την ίδια αρχή και τέλος με την μεγάλη αλλά με λιγότερα τεχνικά και υψομετρικά, για τους φίλους που θέλουν να τρέξουν σε ένα αγώνα ΜΤΒ αλλά δεν είναι τόσο προπονημένοι, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα έχει μια μικρή αλλαγή στο τέλος για να μην μπλέκουν οι αθλητές στο προτελευταίο μονοπάτι του αγώνα.

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο βουνό και θα αποζημιώσουν τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχουν επικίνδυνα σημεία , αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσουν και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.
Θα υπάρχει υδροδοσία στο 19χλμ της μεγάλης διαδρομής και στο 12 χλμ της μικρής.

Η μεγάλη διαδρομή 34 χλμ: http://ridewithgps.com/trips/3755752 (70% είναι μονοπάτια!!!!!!)

Η μικρή διαδρομή 19 χλμ: http://ridewithgps.com/trips/3762579

Θα υπάρχει υδροδοσία στο 19χλμ της μεγάλης διαδρομής και στο 12 χλμ της μικρής.

Οι διαδρομές θα διαφοροποιηθούν ελάχιστα.

Τα σχόλιά σας
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ