3ο Master Bike Open Race στη Χαλκίδα

Η τρίτη έκδοση του MasterBike Chalkida Mtb Open Race 2014 είναι γεγονός! Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 ξαναπάμε στη Χαλκίδα για να τρέξουμε σε μία πολύ καλά σχεδιασμένη διαδρομή.

Η εκκίνηση του αγώνα είναι στην γνωστή από τους προηγούμενους αγώνες περιοχή Χαλάσματα Αφρατίου στο παλιό Ιταλικό λατομείο ασβεστόλιθου την Κυριακή 23/11/2014 στις 11:00. Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοικτή από τις 08:30 εως και τις 10:30 για την παραλαβή των αριθμών και την πληρωμή των 10 ευρώ που είναι το κόστος συμμετοχής.

Ο Αγώνας θα έχει δύο διαδρομές την μεγάλη 34 χλμ με το 70% να είναι μονοπάτια!!!!!! Κατηφορικά και ανηφορικά με πολύ μεγάλο οδηγικό και φυσικό ενδιαφέρον. Το έδαφος δεν λασπώνει ακόμη και με βροχή και κρατάει ιδανικά για όσους πάνε πιο γρήγορα στα κατηφορικά.

Η μικρή διαδρομή είναι 19 χλμ και μοιράζετε την ίδια αρχή και τέλος με την μεγάλη αλλά με λιγότερα τεχνικά και υψομετρικά για τους φίλους που θέλουν να τρέξουν σε ένα αγώνα ΜΤΒ αλλά δεν είναι τόσο προπονημένοι.

Η διαδρομές είναι σχεδιασμένες από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο βουνό και θα αποζημιώσουν τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχουν επικίνδυνα σημεία, αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσουν και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.

Θα υπάρχει υδροδοσία στο 19χλμ της μεγάλης διαδρομής και στο 12 χλμ της μικρής.

Η οργάνωση θα παρέχει υδροδοσία, σάντουιτς, gel, φυσικές ενεργειακές μπάρες, ενεργειακό ποτό κ.α. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο site της οργάνωσης έως την Παρασκευή 21/11/14 για να μας βοηθήσουν να έχουμε έτοιμο ότι χρειάζεται.

Δείτε στα παρακάτω links τα GPS των διαδρομών

Μικρή διαδρομή: 19κμ

Μεγάλη διαδρομή: 34κμ

Video
Τα σχόλιά σας
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ