Στη Θεσσαλονίκη ένα coffee bar μετακινείται με... ποδήλατο

Το modbar είναι ένα street coffee bike το οποίο κινείται όπως ένα ποδήλατο, με τη διαφορά ότι πέρα από έναν άνθρωπο μεταφέρει κι ένα εξοπλισμένο bar- cafe.

Αυτή είναι η πράσινη επιχειρηματική κίνηση που εμπνεύστηκαν δύο Θεσσαλονικιές φίλες και αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα. Ένα αυτοσχέδιο ποδήλατο, μία ιδιαίτερη κατασκευή φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, κομμάτι-κομμάτι, εξοπλισμένο πλήρως με ό,τι χρειάζεται για την παρασκευή δροσερών ροφημάτων στους περαστικούς της πόλης.

Εκτός από τη βασική του θέση, η οποία είναι στη Ν. παραλία Θεσσαλονίκης, το modbar παίρνει μέρος σε ποδηλατικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές, σε φεστιβάλ, πάρτυ, συνέδρια, εκθέσεις, βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια καταστημάτων και οπουδήποτε θα ήταν χρήσιμο ένα κινητό μπαρ-καφέ.

Το κύριο προϊόν του modbar είναι ο καφές. Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι η σπιτική λεμονάδα με στέβια, γιατί πάνω από όλα θέτει την υγιεινή διατροφή.

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Βασική φιλοσοφία των δύο φίλων είναι η προώθηση του οικολογικού τρόπου ζωής. Αυτό γίνεται πράξη με την επιλογή του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης αλλά και με την προσεκτική χρήση των υλικών, όπως για παράδειγμα ότι τα ποτήρια είναι μόνο οικολογικά χάρτινα με άμυλο.

Το ποδήλατο-καφέ-μπαρ modbar βολτάρει για να σας δροσίσει αλλά και εάν το χρειαστείτε βρίσκεται δίπλα σας, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας και σε κάθε event που σχεδιάζετε!

Βρείτε το modbar στο Facebook

Τα σχόλιά σας
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ